Macarons Time

One of the most popular and liked desserts, or snack are the famous macarons ( and you’d be surprised to know that I am part of the very few people who don’t like these..yes..i know..but i’m still able to survive don’t worry ). So , as I couldn’t find anything to do on a rainy day and  since dinner time was approaching i thought I could please me little familly with some home made macarons, i got the recipe on a french site here but if you don’t understand french, i found another recipe for you , right here .

So my macarons ended out not as bad as i expected, to tell you everything I was actually quite proud that nothing ended being burn’t or not cooked enough. Here are the pictures of my voyage through macarons making :

FR -Ah les macarons, les seules , les “number one ” des desserts préféres des Francais , et par la meme occasion, des touristes . Malgré le fait que je fasse partit du groupe minoritaire des anti-macarons , car oui , je n’aime pas ces petites friandises oh si convoités , mais rassurez vous j’arrive quand même a vivre une vie normale.

Même si je ne suis pas une passionnée de ce type de patisseries, elles occupent néanmoins les longues journées de pluie en bretagne . En effet, je me suis donc attelée a la fabrication de macarons hier, et , pour une fois je me suis retrouvée pas peu fiere du résultat . Je me suis  dit que c’etait trop beau ( n’ayons pas peur des mots ) pour ne pas être partagé , vous pouvez donc retrouvez la recette magique ici .

(Les photos au dessus : mon parcours du combattant avec les macarons , non je rigole , la recette était simplissime même pour une semi-débutante comme moi )

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